BIHOREANUL te invită la film!

BIHOREANUL te invită la film!

O seară bună începe cu un film bun! BIHOREANUL şi CINEMA HOLLYWOOD MULTIPLEX LOTUS te invită la concurs.

Trimite-ne un e-mail la clubhollywood@hmplx.ro cu răspunsul la întrebarea săptămânală şi poţi câştiga o invitaţie la film pentru două persoane.Întrebarea săptămânii:
În ce an a fost înfiinţat Facebook?

Tot ce trebuie să faci e să scrii răspunsul corect la întrebarea de mai sus într-un e-mail pe care să-l trimiţi la adresa clubhollywood@hmplx.ro până joi, 9 decembrie 2010, iar a doua zi să verifici, în această rubrică, dacă te numeri printre câştigători. Bineînţeles, nu uita să scrii, pe lângă răspunsul la întrebare, numele şi prenumele tău. Mai multe detalii vei primi ulterior pe mail. Mult succes!Câştigătorul săptămânii 27 noiembrie - 3 decembrie: Ciorba Oana-MarinaAvanpremiere

Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi 3D (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)

În partea a treia a francizei "Cronicile din Narnia", Lucy şi Edmund se întorc în Narnia împreună cu verişorul lor, Eustace. De această dată, Peter şi Susan nu vor mai intra în lumea magică a Narniei, pentru că au crescut, dar vor putea să-l găsească în lumea reală pe Aslan. Lucy, Edmund şi Eustace îl vor întâlni pe Prinţul Caspian într-o călătorie dincolo de mare, la bordul navei regale The Dawn Treader. De-a lungul drumului, cei trei se întâlnesc cu dragoni şi alte personaje fantastice, dar şi cu un grup de războinici, până când ajung la marginea lumii...

Regie
: Michael Apted

Distribuţie
: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Simon PeggMegamind 3D (Megamind)

Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodată lumea. Şi cel mai păgubos. De-a lungul anilor a încercat să cucerească Metro City în toate felurile posibile. De fiecare dată a dat greş în mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie şi tot tacâmul, invincibil până în ziua în care Megamind chiar reuşeşte să-l doboare. Dintr-odată, Megamind se trezeşte că nu mai are niciun scop în viaţă. A devenit un erou negativ fără un rival. Îşi dă seama că cel mai rău lucru care i se putea întâmpla a fost să-şi atingă ambiţia de-o viaţă. Aşa că se hotărăşte să creeze un oponent, un nou supererou numit "Titan". Acesta va fi mai mare, mai bun şi mai puternic decât a fost vreodată Metro Man. Titan, în schimb, se prinde repede că e mult mai distractiv să fie erou negativ decât băiat cumsecade. Aşa că acum Titan nu îşi pune în gând doar să stăpânească lumea, ci vrea, pur şi simplu, să o distrugă. Cel mai deştept om din lume poate, oare, să ia şi el o decizie înţeleaptă, măcar o dată în viaţa lui? Va cădea oare diabolicul geniu în capcana pe care şi-a întins-o singur şi va deveni erou fără voie în propria sa poveste?

Regie
: Gary Trousdale

Distribuţie
: Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah HillPremiere

Spărgătorul de nuci 3D (The Nutcracker)

Filmul urmăreşte aventura lui Mary, o fetiţă de 9 ani a cărei viaţă decurge plicticos în frumosul oraş Viena. În ajunul sărbătorilor de iarnă însă, lucrurile încep să se înveselească odată cu sosirea unchiului său iubit, Albert, care îi aduce un dar nepreţuit: un spărgător de nuci fermecat. În noaptea de Crăciun, Spărgătorul de nuci se trezeşte la viaţă şi o poartă pe fetiţă în regatul lui magic, în care zânele, dulciurile şi jucăriile sunt însufleţite. Dar feeria se destramă repede şi Mary află că tărâmul fermecat este în pericol, fiind ameninţat de legile tiranice impuse de Regele Soarecilor şi diabolica sa mamă. Când Spărgătorul de nuci este răpit, Mary şi noii săi aliaţi sunt nevoiţi să afle cât mai repede secretul Regelui Şoarecilor pentru a putea salva împărăţia magică şi pe iubitul lor prieten. Povestea care l-a inspirat pe Piotr Ilici Ceaikovski să compună muzica pentru baletul cu acelaşi nume prinde viaţă într-un film în care imaginaţia nu cunoaşte limite.

Regie
: Andrei Konchalovsky

Distribuţie
: Elle Fanning, Nathan Lane, Charlie Rowe, Frances de la Tour, John Turturro, Richard E. GrantReţeaua de socializare (The Social Network)

"Reţeaua de socializare" prezintă modul în care a luat fiinţă şi a evoluat una dintre cele mai populare reţele de socializare de pe glob: Facebook. În anul 2004, un student în anul II la prestigioasa universitate Harvard pe nume Mark Zuckerberg a avut ideea genială de a pune bazele unei reţele sociale închise, care să îi reunească pe toţi discipolii respectivei instituţii de învăţământ superior. După doi ani, reţeaua Facebook s-a extins şi i-a înglobat pe studenţii altor universităţi, iar în iunie 2010 a reuşit performanţa de a fi frecventată de aproximativ 540 milioane de persoane în fiecare lună. Oricât ar părea de bizar, la originea acestei adevărate senzaţii din domeniul internetului a stat o idee născută într-o cameră de cămin în mintea studenţilor Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin şi Sean Parker, care s-au transformat în mai puţin de 6 ani în miliardari în dolari. Filmul "Reţeaua de socializare" este parţial bazat pe cartea "The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal" scrisă de Ben Mezrich.

Regie
: David Fincher

Distribuţie:
Rooney Mara, Justin Timberlake, Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Rashida JonesPROGRAM

Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori de zi avanpremieră
, vineri-duminică 19.15

Megamind 3D
avanpremieră, luni-joi 19.15

Spărgătorul de nuci premieră
, vineri, luni-joi 14.30, 17, 21.30; sâmbătă, duminică 12.15, 14.30, 17, 21.30

Reţeaua de socializare premieră
, vineri-joi 13.45, 18, 22.30

Mănâncă Roagă-te Iubeşte premieră
, vineri, luni-joi 15.30, 18.30, 21; sâmbătă, duminică 13, 15.30, 18.30, 21

Harry Potter şi talismanele morţii: Partea I
vineri, luni-joi 16.15, 19, 21.45; sâmbătă, duminică 13.30, 16.15, 19, 21.45

3 zile de coşmar vineri-joi 15, 19.45, 22.15

Tu, din nou!
vineri, luni-joi 16, 20.30; sâmbătă, duminică 11.45, 16, 20.30

Sorocul
vineri, luni-joi 17.30; sâmbătă, duminică 12.45, 17.30

 

 

Versiune mobil | completa