Un criminal în serie terorizează Basarabia. Psihopatul vânează cupluri de tineri. Pe fete le violează, pe băieţi îi pune să se uite. La final îi execută (VIDEO)

Un criminal în serie terorizează Basarabia. Un psihopat vânează cupluri de tineri. Pe fete le violează, pe băieţi îi pune să se uite. La final îi execută si-l execut

Motive serioase de ingrijorare la granita de est a Romaniei. Este teroare in randul tinerilor din Moldova. Politia are toate motivele sa creada ca un criminal in serie ii vaneaza nepedepsit de nimeni.


Trei crime duble par sa indice acest lucru. De fiecare data, ucigasul a luat vietile unor indragostiti care isi parcasera masinile in locuri izolate. Pe fete le-a batjocorit initial, iar pe baieti i-a impuscat cel mai probabil dupa ce au vazut cum iubitele lor erau violate.

O masina parasita in camp le atrage atentia oamenilor din Durlesti, o localitate de langa Chisinau. Disperati cer ajutor. Politistii ajunsi la fata locului spera din tot sufletul sa nu gaseasca aceeasi scena oribila pe care au vazut-o de alte doua ori, la Ialoveni si Nisporesti.

Inevitabilul se petrece. In autoturism o tanara este dezbracata de la brau in jos si impuscata in ceafa, pe bancheta din fata. El a fost inghesuit in portbagaj, dupa ce a fost ucis cu doua focuri de pusca. Cineva i-a executat cu o arma de vanatoare cu alice. Agentii se gandesc ca inainte de toate fata a fost siluita.

Baiatul de 19 ani se numea Ilie Racu si era elev intr-a douasprezecea. Olguta Caslaru, iubita sa avea doar 15 ani si era eleva intr-a opta. Olga si Ilie se iubeau de cateva luni.

Astazi, la liceu, florile, tablourile lor si lumanarile aprinse le spun tuturor ce s-a intamplat. Cineva i-a pandit insa pe indragostiti. A profitat de faptul ca erau absorbiti de povestea lor si a lovit.

La Ialoveni, in septembrie 2010, a inceput seria crimelor la indigo. Un barbat si o femeie au fost impuscati cu o arma cu glont. Ea era goala de la brau in jos, el langa masina.

Dubla crima de la Ialoveni a fost descoperita tarziu si legistii nu au putut stabili daca femeia fusese violata.

In martie politistii au localizat un al 3-lea autoturism cu alti oameni impuscati. Numai ca in acest al treilea caz, anchetatorii au descoperit si un bilet de adio. Criminal care deocamdata se plimba liber si vaneaza indragostiti.


Surse din cadrul anchetei băbuiesc faptul că asasinul ar fi un fost medic evadat de la spitalul de psihiatrie din localitatea Codru şi care a fost vazut prin mai multe lacasuri de cult.

Postul de televiziune Pro TV Moldova a dat publicităţii un portret robot al acestuia.


VIDEO CUTREMURATOR dedicat celor doi tineri de la Durlesti

Afectati de tragedia de la Durleşti, prieteni celor doi tineri au creat un filmulet pe care l-au postat pe ww.youtube.com. Intre timp, la profilurile celor doi de pe www.facebook.com şi alte reţele de socializare mii de oameni si-au exprimat regretele. Vedeti mai jos filmuletul dedicat Olgutzei si lui Ilie.

 

 

Versiune mobil | completa