67 de proprietari de maşini care ocupau locul rezervat persoanelor cu handicap, amendaţi de poliţia comunitară

67 de proprietari de maşini care ocupau locul rezervat persoanelor cu handicap, amendaţi de poliţia comunitară

Municipalitatea orădeană a anunţat că în cursul lunii noiembrie, agenţii Poliţiei Comunitare Oradea au executat o serie de controale în parcările cu plată. Astfel, au fost aplicate un număr de 1661 de note de constatare pentru autovehicule fără tichet, abonament sau legitimaţie de parcare, din care 916 au fost achitate.

"Totodată, au fost sancţionaţi un număr de 67 de proprietari de autoturisme care ocupau locul rezervat persoanelor cu handicap. În cazul parcărilor neregulamentare au fost întocmite 250 de procese verbale pentru notele de constatare neplătite în termenul legal, dintre care 89 de procese au fost afişate la domiciliul contravenienţilor", se arată în comunicat.

În cadrul acţiunilor, agenţii comunitari au verificat şi documentele conducătorilor auto care practică taximetria. Totodată, agenţii comunitari au sancţionat un număr de 4 persoane, deoarece circulau cu autovehicolele pe str. Republicii - pietonal în afara programului de aprovizionare a societăţilor comerciale.

Cetăţenii municipiului Oradea sunt rugaţi să sesizeze orice încălcare a conduitei civice la Dispeceratul Poliţei Comunitare, la numărul de telefon 0259-969, telefonul verde 0800.800.518 sau pe e-mail politia.comunitara@oradea.ro .

 

 

Versiune mobil | completa