Accident cu şase victime la Sânmartin! (GALERIE FOTO)

Accident cu 6 victime la Sânmartin! (FOTO)

Doi copii şi patru adulţi au ajuns luni după amiază la spital, după ce maşina în care s-au aflat a fost implicată într-un accident de maşină la Sânmartin. Din fericire, niciunul dintre pasageri nu și-a pierdut viața.

 

În accident au fost implicate o limuzină Mercedes înmatriculată în Ungaria și un Opel Zafira cu număr de Bihor. Mecredesul urca dinspre Băile 1 Mai, cu intenția de a vira la stânga, spre Băile Felix, la intersecția cu șoseaua Oradea-Deva, în timp ce Opelul se afla în curbă, mergând dinspre Felix spre Oradea.

 

După toate probabilitățile, șoferul limuzinei, un cetățean maghiar, nu a respectat semificația indicatorului ”cedează trecerea”, în vreme ce Zafira mergea lansat în curbă, astfel că cele două mașini s-au izbit violent, pe axa drumului. Din impact, Opelul Zafira a fost aruncat în stâlpul electric aflat pe marginea șoselei.

 

Toți pasagerii autoturismelor au suferit leziuni sau șocuri. În Opelul Zafira se aflau nu mai puțin de șapte persoane, printre care mai doi copii, unul de numai un an, care plângea în continuu din cauza sperieturii, în brațele mamei sale. Pasagerii Mercedesului, cetățeanul maghiar și o pasageră româncă, au trecut mai bine peste eveniment, femeia acuzând doar dureri la coloană din pricina impactului. Airbagurile ambelor mașini s-au deschis, dar nu toți pasagerii din Zafira aveau centuri de siguranță.

 

La locul accidentului au sosit, de urgență, trei ambulanțe, un echipaj SMURD și unul de descarcerare, și numeroase mașini de Poliție. Victimelor li s-a acordat asistență promptă, iar șase dintre răniți, printre care și copiii, au fost transportați la spitale din Oradea.

 

"Patru adulţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean şi doi copii au fost duşi la Spitalul Municipal Gavril Curteanu, toţi cu traumatisme toracice şi craniene. Din fericire, starea lor este bună, rănile nu sunt grave. Victimele au vârste cuprinse între 1 an şi 45 de ani şi făceau parte din autoturismul în care se aflau cinci adulţi şi doi copii, din aceeaşi familie", a declarat pentru Bihoreanul.ro dr. Adriana Casian, medic de serviciu la SMURD.

 

Circulația înspre și dinspre Băile Felix a fost afectată vreme de o oră de cercetările demarate de polițiștii Serviciului Rutier, care vor stabili vinovăția privind producerea accidentului.

 

Vezi imagini surprinse imediat după producerea accidentului, în galeria foto!

 

 

Versiune mobil | completa