Au primit cadouri, pentru alinarea suferinţei

Au primit cadouri, pentru alinarea suferinţei

Era Shopping Park a anuntat marti ca cei 30 de copii bolnavi incurabil sustinuti de Hospice Emanuel Oradea, impreuna cu fratii si surorile lor, au avut o intalnire extraordinara cu Mos Craciun. Ei au spus poezii, au cantat colinde, iar Mosul le-a indeplinit una dinre cele mai mari 3 dorinte de pe lista de Sarbatori. Masinutele, papusile si jucariile de plus au fost la ordinea zilei, iar surprizele pentru cei mici s-au tinut lant, caci Kangaroo Land le-a oferit cate un card de intrare gratuita in magicul spatiu de joaca pentru fiecare zi a anului viitor.

"Actiunea de vineri a finalizat campania initiata de ERA Shopping Park in colaborare cu fundatia Hospice Emanuel din Oradea de strangere de produse de curatenie, jucarii si carti pentru persoanele aflate in faze terminale cat si pentru cele indoliate ce au nevoie de consiliere. Proiectul a avut o durata de trei saptamani in care oradenii au putut sa ii ajute pe cei aflati in nevoie. Astfel, prima saptamana a fost dedicata donatiilor de produse de igiena si curatenie, cea de-a doua colectarii de jucarii, iar ultima a fost alocata strangerii de carti. Un numar impresionant de oradeni a sarit in sprijinul copiilor si familiilor aflate in ingrijirea Hospice, astfel ca de-a lungul campaniei au fost stranse peste 150 de jucarii si numeroase produse de igiena si carti", se arata intr-un comunicat.

Cazurile impresionante ale micutilor nu au trecut neobservate nici in Marea Britanie, unde copiii darnici si inimosi au hotarat sa faca un gest frumos de sarbatori. Astfel, elevii de la cateva scoli engleze au decis sa isi doneze propriile jucarii pentru a-i ajuta pe prietenii lor mai putin norocosi si a le da sansa sa se bucure de un Craciun fericit si imbelsugat.

 

 

Versiune mobil | completa