Aveţi grijă unde depozitaţi gunoaiele! Se lasă cu amenzi

Aveţi grijă unde depozitaţi gunoaiele! Se lasă cu amenzi

Primăria a anunţat că în perioada 04 - 11.04.2011, poliţiştii locali din cadrul Compartimentului Patrule Sectoare au desfăşurat misiuni de asigurare a liniştii şi ordinii publice, urmărind pe timpul executării serviciului, menţinerea şi întreţinerea curăţeniei din zona de responsabilitate, respectiv îngrijirea spaţiilor verzi, toaletarea copacilor, identificarea depozitărilor ilegale de deşeuri (menajere şi cele rezultate din construcţii).

"În acest interval au fost aplicate un număr de 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.325 lei pentru aruncarea de resturi menajere pe domeniul public, încălcarea regimului de deţinere a animalelor de companie şi pentru parcare neregulamentară pe spaţiul verde. Au fost sancţionaţi un număr de 21 conducători auto, care au staţionat/parcat neregulamentar pe domeniul public, prin aplicarea măsurii complementare de blocare a roţilor autovehiculelor, valoarea totală a sancţiunilor însumând 2.625 lei", se arată într-un comunicat.

De asemenea, poliţiştii locali au participat la un număr de 9 şedinţe ale Asociaţilor de Proprietari, în vederea menţinerii curăţeniei în jurul imobilelor .

Tot în acest interval s-a intervenit la 67 de solicitări venite prin Dispeceratul Poliţiei Locale Oradea şi s-au împărţit un număr de 420 somaţii pentru eliberarea parcărilor , în vederea salubrizări stradale.

"Cetăţenii Municipiului Oradea pot face sesizări la Dispeceratul Poliţiei Locale la numerele de telefon 0259-969, 0733055420, prin telefonul verde 0800.800.518(gratuit) sau pe email politia.locala@oradea.ro", îndeamnă angajaţii municipalităţii.

 

 

Versiune mobil | completa