BIHOREANUL.GÂNDUL te invită la film

BIHOREANUL te invită la film

O seară bună începe cu un film bun!

11 - 16 ianuarie:


Avanpremiere


Django dezlantuit / Django Unchained
Acţiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violenţă îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigaşi, fraţii Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze. Când misiunea lor se încheie cu succes şi Django este eliberat, el decide să rămână alături de Schultz şi continuă să-i vâneze împreună pe cei mai căutaţi criminali. Însă scopul final al lui Django este găsirea şi eliberarea Boomhildei (interpretată de Kerry Washington), soţia de care fusese despărţit cu mult timp în urmă.
Cu: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson,Treat Williams,Kerry Washington,James Russo,Robert Carradine
Regia:
Quentin TarantinoPremiere

Elita gangsterilor / The Gangster Squad
În Los Angelesul anului 1949 nu se întâmplă nimic fără aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn). El controlează întregul oraş, adjudecându-şi câştigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate şi toate casele de pariu de la vest de Chicago. Reuşeşte să facă toate acestea atât sub protecţia călăilor săi plătiţi, cât şi a poliţiei şi politicienilor pe care îi are la mână.
O asemenea imagine feroce este suficientă pentru a ţine la distanţă chiar şi pe cei mai corecţi şi îndrăzneţi oameni ai legii, nu însă şi pentru echipa secretă a poliţiei formată din sergentul John O'Mara (Josh Brolin) şi Jerry Wooters (Ryan Gosling), care şi-au propus să-l distrugă pe Cohen odată pentru totdeauna.
Cu: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte, Giovanni Ribisi, Anthony Mackie
Regia:
Ruben FleischerCirque du Soleil: Departe, în alte lumi / Cirque du Soleil Worlds Away
James Cameron
, cineastul vizionar, si regizorul Andrew Adamson (Shrek, Narnia), va invita impreuna cu familia la o aventura 3D unica: CIRQUE DU SOLEIL: DEPARTE, IN ALTE LUMI.
O tanara si un tanar sunt despartiti fara voia lor si trebuie sa porneasca intr-o calatorie prin lumi fantastice pentru a se regasi. Vom intra in universul de vis, tehnologia 3D ajutandu-ne sa sarim, sa inotam, sa dansam impreuna cu legendarii artisti de la Cirque du Soleil!

Cu: Matt Gillanders,Jason Berrent,Dallas Barnett,Lutz Halbhubner,Sophia Elisabeth,Erica Linz,Alessandro D'Agostini,Caroline Lauzon,Igor Zaripov,Taras Shevchenko
Regia: Andrew Adamson
Aşa-i la 40 de ani! / This is Forty
Scenaristul/regizor/producator Judd Apatow (The 40-Year-Old Virgin, Funny People) revine cu o noua comedie originala care continua povestea lui Pete (Paul Rudd) si Debbie (Leslie Mann) din "Un pic insarcinata"si ne lasa sa vedem la prima mana care mai e viata lor in prezent.
Cu: Paul Rudd, Leslie Mann ,Jason Segel, Megan Fox, John Lithgow, Iris Apatow, Maude Apatow, Melissa McCarthy
Regia:
Judd Apatowdetalii pe www.hmultiplex.ro

 
Tag-uri:
multiplex
,concurs

 

Versiune mobil | completa