Bordel ilegal, descoperit de poliţişti în Oradea

Bordel ilegal, descoperit de poliţişti în Oradea

Inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, a anunţat că în cursul zilei de luni poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei alături de poliţiştii Biroului de Ordine Publică Urban din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea împreună cu poliţiştii Serviciului de Intervenţie Rapidă au desfăşurat o amplă acţiune pe raza Municipiului Oradea pentru destructurarea unei reţele specializată în obţinerea de foloase materiale în urma practicării proxenetismului şi prostituţiei.

"Au efectuat trei percheziţii domiciliare simultane, în urma cărora au fost identificaţi şi prinşi orădenii K.A., de 42 de ani,. B.N., de 28 de ani, faţă de care s-a început urmărirea penală sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism, O. A., de 18 ani, din Târgu Neamţ, Judeţul Neamţ, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie şi proxenetism, K.R., de 22 de ani, din comuna Sălard şi alte două tinere de 15, respectiv 16 ani, din Judeţul Satu Mare, cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie", a precizat Dinu.

Potrivit acesteia, K.A. este acuzat că în perioada august - noiembrie a.c. ar fi postat un anunţ publicitar pe internet prin care recruta persoane de sex feminin, cărora ulterior, le punea la dispoziţie un imobil situat în Oradea, în care aparent funcţiona un salon de masaj erotic. "Sub acest paravan, în imobilul respectiv tinerele racolate de pe internet întreţineau relaţii sexuale cu diferite persoane de sex masculin în schimbul unor sume de bani, din care o cotă parte le revenea lui K.A., O.A. şi B.N.", a mai arătat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Cele trei persoane suspectate de proxenetism au fost reţinute pentru 24 de ore în Arestul I.P.J. Bihor, iar marţi, 30 noiembrie a.c., K.A. a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Oradea.

Magistraţii au luat faţă de acesta măsura preventivă de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, faţă de cele două minore a fost luată măsura introducerii într-un centru de minori.

Cercetările în cauză continuă pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspecţilor. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse cuprinse între 5 şi 18 ani închisoare, a mai arătat Dinu.

 
Tag-uri:
bordel
,oradea

 

Versiune mobil | completa