Concertul extraordinar de Crăciun aduce la Oradea muzicieni de la Opera din Napoli

Concertul extraordinar de Crăciun aduce la Oradea muzicieni de la Opera din Napoli

Primăria Oradea a anunţat organizarea concertului extraordinar de Crăciun, care va avea loc pe 10 decembrie, de la ora 19, la Filarmonica de Stat.

Potrivit unui comunicat, concertul intitulat "Noapte italiană" va fi susţinut de muzicienii de la Opera San Carlo din Napoli, cu participarea Corului Căminului Felix, moment organizat de Unimpresa România- teritoriala Bihor, cu sprijinul Primăriei Oradea, a Consiliului Judeţean Bihor precum şi a Casei de Cultură a Municipiului.

"Publicul meloman va putea asculta un repertoriu variat de la "Carmen" de Bizet până la "La donna e' mobile" din Rigoletto de G. Verdi, de la "Tace il labbro" din Văduva veselă până la aria "Nessun dorma" din Turandot de G.Puccini. O parte din încasările obţinute în urma vânzării biletelor vor fi donate în scopuri caritabile Caminului Felix", se arată într-un comunicat.

Biletele vor fi puse în vânzare la biroul Unimpresa, în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, str. Roman Ciorogariu nr. 65, et. III, camera 20, orar 8:30 - 15:00, telefon 0359.464.450.

 

 

Versiune mobil | completa