Cseke a inaugurat clădirile reabilitate de la Spitalul din Marghita

Cseke a inaugurat clădirile reabilitate de la Spitalul din Marghita

Biroul de presă al Ministerului Sănătăţii a anunţat că Cseke Attila a fost vineri în Bihor, unde a inaugurat noile clădiri, reabilitate, ale Spitalului "Dr. Pop Mircea" din Marghita.

Din lucrările derulate din suma totală de 5,2 milioane lei, alocată de la Ministerul Sănătăţii, s-a inaugurat în septembrie clădirea secţiei de interne-neurologie (corp A) integral reabilitată şi mansardată, iar în octombrie cea a secţiei de obstetrică-ginecologie-neonatologie (corp B).

"La mijlocul lunii decembrie s-au terminat lucrările de reabilitare la corpul de imobil care include secţia de balneo-fizioterapie, bucătăria spitalului, precum şi locuinţe de serviciu pentru personalul medical (corp D). Tot cu această ocazie s-a predat şi aparatura achiziţionată din fondurile Ministerului", se arată în comunicatul de presă.

Cseke a spus că deşi la un moment dat nu a crezut că va putea finaliza investiţiile, în special anul acesta, a avut o surpriză plăcută. "Cei din Marghita a demonstrat că sunt o echipă care poate lupta pentru visul lor, care ţine să rămână ceva după ei. O asemenea comunitate va avea avea întotdeauna sprijinul nostru", a spus ministrul.

Potrivit comunicatului, anul acesta mai multe spitale din judeţul Bihor au primit finanţări pentru reabilitări şi pentru achiziţionarea de aparatură, însă primul în care s-au finalizat lucrările este Spitalul Municipal Dr. Pop Mircea din Marghita.

 
Tag-uri:
spital
,marghita
,cseke

 

Versiune mobil | completa