Echipa de baschet masculin CSM Oradea a renunţat la cinci jucători

de Traian Terzian - Mediafax, Adina Oşan

Foto: Mediafax (Laurenţiu Mich)

Echipa de baschet masculin CSM Oradea, semifinalistă a Ligii Naţionale, a anunţat, miercuri, că a renunţat la cinci jucători din lotul cu care a încheiat sezonul 2012-2013.

Cei cinci jucători sunt Nemanja Marici, Silviu Lupusavei, Sasha Topcov, Milos Pesici şi Ivan Stefanovici, relatează MEDIAFAX.

Nemanja Marici a fost căpitanul formaţiei antrenate de Cristi Achim şi a evoluat pentru CSM Oradea timp de şase ani. Topcov a jucat trei ani la formaţia ardeleană, Pesici şi Lupusavei, câte 2 ani, iar Stefanovici un sezon.

Orădenii au mai precizat că este posibil ca şi pivotul Lazăr Laszlo să părăsească echipa, dar şi că a ajuns la înţelegeri verbale pentru a continua cu Rareş Paşca şi Zarko Comagici, aceştia urmând să semneze contractele în aceste zile.

Pe de altă parte, tot miercuri, CSM a anunţat un nou transfer, cel al muntenegreanului Vujadin Subotici (31 de ani), care evoluează pe poziţiile 2-3. De-a lungul carierei, el a mai jucat la echipele Buducnost Podgorica, Alba Berlin, New Yorker Phantoms Braunschweig, Steaua Roşie Belgrad, Union Olimpija Ljubljana, OKK Belgrad, Keravnos, AEL Limasol şi AEK Larnaca.

Subotici este al patrulea jucător transferat de CSM Oradea în această vară, după Titus Nicoară, Sean Denison şi Daniel Tudosă.

De asemenea, au fost prelungite contractele jucătorilor William Franklin, Bogdan Ţîbîrnă şi Daniel Dillon.

 

 

Versiune mobil | completa