FC Bihor va avea un nou manager. Află aici ce şanse are Marius Vizer să ajungă la şefia clubului

Marius Vizer ia FC Bihor

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo care este în acelaşi timp şi proprietarul Centrului de Fotbal Liberty, Marius Vizer, este foarte aproape să semneze un parteneriat cu finanţatorii FC Bihor pentru preluarea managementului clubului pentru un an. "Membrii AGA şi-au dat acordul de principiu pentru colaborarea cu clubul Liberty, iar luni vor avea loc la Primărie discuţiile finale şi eventual semnarea unui acord de colaborare, dacă ajungem la o înţelegere", a afirmat Florin Birta, membru în AGA la FC Bihor.

Şedinţa extraordinară a AGA a avut loc la o zi după ce preşedintele FIJ şi-a declarat disponibilitatea de a se implica în managementul FC Bihor şi a dat finanţatorilor clubului un deadline ca să se pronunţe cu privire la un eventual parteneriat cel târziu astăzi.

Preşedintele FC Bihor, Ioan Lucian, a precizat că oferta lui Vizer "este cea mai serioasă ofertă de până acum".

Siteul ebihoreanul.ro citează surse apropiate clubului, care spun că Vizer a cerut patronilor FC Bihor să investească împreună un milion de lei pe an faţă de 2 milioane cât şi-au asumat anul acesta prin buget, patronul CF Liberty urmând să participe cu aceeaşi sumă.

 

 

Versiune mobil | completa