Fotbaliştii de la FC Bihor s-au tras la costum şi au împărţit cadouri copiilor orfani şi cu dizabilităţi din Tinca

Fotbaliştii de la FC Bihor s-au tras la costum şi au împărţit cadouri copiilor orfani şi cu dizabilităţi din Tinca

În cadrul acţiunilor cuprinse în programul "Mai mult decât fotbal", componenţii echipei FC Bihor au vizitat sâmbătă copiii de la centrele de recuperare şi plasament din Tinca, oferindu-le, cu acest prilej şi cadouri ce au constat în dulciuri, cărţi de colorat şi îmbrăcăminte.

"În total au fost vizitate 5 locaţii unde sunt plasaţi copii cu dizabilităţi şi orfani din această comună", se arată în comunicat.

Peste 30 de copii au primit cadouri de la jucătorii echipei fanion a judeţului. Exceptându-i pe Fildan, Birtalan şi El Hadji (acesta din urmă fiind proaspăt căsătorit), la acţiune au participat toţi jucătorii legitimaţi la echipa mare a clubului (se înţelege, fără cei 8 de care clubul s-a despărţit în această iarnă).

"Staff-ul tehnic a fost complet, atât Gheorghe Ghiţ, cât şi preparatorul fizic Marius Marinău, alături de Alin Iova, fiind prezenţi. De asemenea, şi conducerea administrativă a clubului a fost reprezentată prin Cătălin Sărmăşan şi noul preşedinte Şerban Ovidiu Morcan, însoţiţi de organizatorul de competiţii Doru Slatină. Prin acest gest, componenţii clubului fanion de fotbal al judeţului au dorit să-şi aducă aminte şi de alţi semeni ai noştri, care, din păcate, trec prin greutăţi în viaţă, şi de ce nu, să sensibilizeze şi pe alţi şi să ofere un exemplu de generozitate", se arată într-un comunicat al FC Bihor.

 

 

Versiune mobil | completa