Ioan Lucian, out de la FC Bihor. Locul lui, luat de "mâna dreaptă" a vicepreşedintelui Voloşeniuc, de la Consiliul Judeţean

Ioan Lucian, out de la FC Bihor. Locul lui, luat de "mâna dreaptă" a vicepreşedintelui Voloşeniuc, de la Consiliul Judeţean

Membrii AGA ai FC Bihor au decis miercuri întreruperea contractului de management a lui Ioan Lucian, iar astfel, începând de joi, 6 ianuarie, Şerban Ovidiu Morcan este noul preşedinte al clubului FC Bihor. "El îl înlocuieşte pe Ioan Lucian, cel care din motive de sănătate s-a despărţit de clubul fanion de fotbal al judeţului", se arată într-un anunţ postat pe siteul oficial al clubului, www.fc-bihor.ro.

Şerban Ovidiu Morcan are 28 de ani şi este şi şeful Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Bihor, funcţie pe care şi-o va exercita în paralel cu activitatea de la FC Bihor, unde va raspunde mai mult de latura economico-financiară şi Centrul de Copii şi Juniori.

Morcan este practic "mâna dreaptă" a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor Dumitru Voloşeniuc.

"În trecut Ovidiu Morcan a activat şi ca jurnalist la un cotidian local. El a venit cu multă dorinţă de muncă la principalul club de fotbal al judeţului şi doreşte să obţină performanţe remarcabile, atât cu echipa, cât şi în cariera profesională", se mai arată pe siteul clubului.

Deşi oficial despărţirea a fost una amiabilă, în realitate Ioan Lucian a fost de fapt mazilit. Potrivit siteului www.ebihoreanul.ro, membrii AGA i-au cerut lui Lucian ultimativ să-şi dea demisia din funcţie, "ca urmare a managementului catastrofal". "În uma atitudinii obraznice a acestuia, care a pretins restituirea unor bani pe care i-ar fi adus în club, lui Lucian i s-au pus pe tapet "găurile" financiare lăsate în urmă, de pe urma cărora tot el ar trebui să aducă bani de acasă, şi nu puţini. În final, la capătul unor discuţii tensionate, Lucian a fost nevoit să accepte mazilirea, singura convenţie fiind ca aceasta să fie prezentată publicului ca fiind o despărţire "amiabilă"".

Mai multe pe această temă, în articolul: Ioan Lucian, mazilit de la şefia FC Bihor!

 
Tag-uri:
ioan lucian
,fcbihor

 

Versiune mobil | completa