“Liberalii să nu mai vină de mână cu Bolojan!”

“Liberalii să nu mai vină de mână cu Bolojan!”

Liderii PD-L Bihor şi-au exprimat, marţi, rezerva cu privire la dorinţa municipalităţii de a rezilia contractul cu operatorul de salubritate RER. “Eu am serioase îndoieli atât timp cât Orlando Balaş, care are o cu totul altă calificare, este consilierul primarului pe probleme de salubritate. Întotdeauna am fost nemulţumit de curăţenia din Oradea, dar câtă vreme nu dai bani suficienţi e greu să te aştepţi la mai mult. Nu ştiu dacă s-a ajuns într-un asemenea punct încât să se rezilieze contractul cu RER. Cred că sunt alte interese la mijloc, pentru a aduce pe piaţă un alt operator economic”, a declarat Octavian Bot.

 

La rândul său, Mircea Bradu, şi el candidat PD-L la un post de parlamentar de Oradea, a apreciat că RER, în ciuda numeroaselor probleme, “este o firmă serioasă“, spre deosebire de Urbana, aflată “într-o situaţie deplorabilă”. “Poate ar fi trebuit reziliat mai degrabă contractul cu cetăţenii, ca să fie mai responsabili”, a apreciat Bradu, concluzionând că gestul administraţiei este mai degrabă “o chestie de chichi, ca să arătăm că facem şi noi ceva”.

 

Preluând ideea, Octavian Bot a definit acest gest al Primăriei ca fiind unul electoral, care arată că liberalii “se înarmează” pentru apropiata campanie. “Eu îi atenţionez pe candidaţii liberali să nu vină iar în campanie de mână cu Bolojan, să se gândească că trebuie să se prezinte singuri, pentru că e vot uninominal şi nu plurinominal, asta dacă vor să nu cadă în ridicol. Eu nu voi rămâne impasibil la încercarea de a transfera imaginea de la Brătianu la Bolojan, şi de la Bolojan la candidatul X”, a avertizat liderul PD-L.

 

 

Versiune mobil | completa