Modele din Oradea scoase la produs, pe siteul bordelului Babylon din Austria

Modele din Oradea scoase la produs, pe siteul bordelului Babylon din Austria

Scandalul sexual din jurul PSD-iştilor Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu deschide cutia Pandorei. Scandalul iscat după destrămarea celei mai spectaculoase reţele de proxenetism de lux care acţiona prin intermediul unor agenţii de modeling pentru a plasa fotomodele unor politicieni ca deputatul PSD Robert Negoiţă ori Nicolae Bănicioiu, oameni de afaceri sau în saloanele Babylon, cel mai luxos bordel al Europei, e departe de a se stinge.

Ziarul BIHOREANUL a descoperit fotografiile a cel puţin zece fotomodele din Oradea pe pagina de internet cu fete destinate clienţilor VIP ai bordelului de lux Babylon din Austria. Modelele de la agenţiile orădene Amalia Judea Art&Fashion şi Ami Art apar pe site-ul bordelului ca fiind fete de închiriat, iar patroanele agenţiilor sunt nominalizate într-un dosar al DIICOT ca partenere ale patronului Babylon, căruia i-au livrat prostituate.

Deşi apar în ipostaze provocatoare, iar pe site sunt afişate şi tarifele pentru serviciile fetelor care apar în fotografii, orădencele susţin că au fost acolo doar să pozeze pentru calendare şi reclame.

Vezi GALERIE FOTO şi întreaga poveste în articolul: Scandalul Babylon: Manechine scoase la produs şi în ştirea: Bordelul Babylon a scos de pe site pozele orădencelor invocând o "greşeală"

 

 

Versiune mobil | completa