Percheziţii în Oradea, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări

de Livia Ispas - Mediafax

Poliţiştii fac, marţi, 26 de percheziţii în Oradea, la locuinţele a 19 persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de lei.

Cele 19 persoane sunt suspectate că au vândut ţigări cu marcaje false sau nemarcate, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

La finalizarea percheziţiilor domiciliare, suspecţii vor fi duşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor pentru audieri. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor vor decide, după audieri, dacă suspecţii vor fi reţinuţi sau aceştia vor fi cercetaţi în libertate.

În acţiunea desfăşurată pentru probarea activităţii infracţionale a suspecţilor sunt implicaţi peste o sută de poliţişti de investigare a fraudelor, ordine publică, investigaţii criminale şi din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, în colaborare cu poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea. Acţiunea este sprijinită de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă.

 

 

Versiune mobil | completa