Poliţia locală, cu ochii pe orădenii care aruncă gunoaiele în locuri nepermise

Poliţia locală, cu ochii pe orădenii care aruncă gunoaiele în locuri nepermise

În perioada 28 martie -1 aprilie, poliţiştii locali au aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 1500 lei pentru aruncarea de resturi menajere pe domeniul public, comerţ stradal ilicit, etc. în cele mai aglomerate zone ale oraşului.

Totodată, au fost sancţionate două persoane pentru parcarea autoturismelor pe spaţiul verde, cu amenzi în valoare totală de 400 lei, fiind blocate 19 autoturisme parcate neregulamentar.

De asemena, au fost surpinse şi sancţionate cu amendă contravenţională în valoare totală de 500 lei, 10 persoane care travesau neregulamentar B-dul Dacia, călcând scuarul ce delimitează cele două benzi de circulaţie, deteriorând în acest fel spaţiul verde recent amenajat.

"Poliţiştii locali au somat 126 de Asociaţii de Proprietari în vederea întreţinerii spaţiilor verzi şi a efectuării curăţeniei de primăvară în jurul blocurilor. Agenţii au continuat notificarea (prin afişare pe parbrizul autovehiculelor) a unui număr de 475 conducători auto, care au fost atenţionaţi să nu parcheze autovehiculele pe străzile cuprinse în programul de spălare mecanică, respectiv în parcările aferente, în intervalul orar 18:00 - 21:00, în zilele de marţi şi joi", se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Cetăţenii pot face sesizări la Dispeceratul Poliţiei Locale la numerele de telefon 0259-969, 0733.055420, prin telefonul verde 0800.800.518(gratuit) sau pe email politia.locala@oradea.ro

 

 

Versiune mobil | completa