Traian Bodea, liderul PC Bihor: Fosta administraţie e de vină pentru că Bihorul are cele mai mici salarii

Traian Bodea, liderul PC Bihor: Fosta administraţie e de vină pentru că Bihorul are cele mai mici salarii

Într-o conferinţă de presă miercuri, preşedintele PC Bodea Traian Bodea a făcut aprecieri pe marginea faptului că, potrivit unei analize făcută de Comisia Naţională de Prognoză, dată publicităţii recent, Bihorul se situează pe ultimul loc în ce priveşte salariile medii nete.

"Vinovată e şi fosta administraţie a oraşului. Dacă parcul industrial pe care l-a promovat actualul primar ar fi fost pus în aplicare acum 7-8 ani, consider că judeţul Bihor şi municipiul Oradea nu ar fi clasate pe ultimul loc la media de salarizare. Puteam să avem un parc industrial care să fie full de firme, să fie producţie, să fie activităţi, servicii, aşa cum are de exemplu judeţul Arad, care ne-a luat-o înainte. Din păcate, acest parc industrial abia acum e în construcţie", a spus Bodea, adăugând şi că Bihorul nu primeşte destui bani de la Guvern, deşi "suntem printre primele 15-20 de judeţe la cotizaţia pe care o plătim la bugetul central".

Întrebat de un jurnalist care este punctul său de vedere în ce priveşte decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care a decis, irevocabil, că vicepreşedintele Senatului şi preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a colaborat cu Securitatea, Bodea a răspuns că "decizia este una politică, una care să ne afecteze poltic ca şi partid". "Sunt convins că, şi dacă ar fi să fie adevărat, să fi făcut poliţie politică sau să fi fost înregimentat în structurile Securităţii, domnul Traian Băsescu se afla sigur în aceleaşi liste", a spus liderul PC.

 

 

Versiune mobil | completa