Dieta cu orez. Cum poţi scăpa de 10% din greutate în două săptămâni

Dieta cu orez. Cum poţi scăpa de 10% din greutate în două săptămâni

Orezul este bogat în proteine, minerale, vitamine şi amidon. Specialiştii în nutriţie susţin că acest aliment este ideal pentru persoanele care vor să scape de excesul de kilograme fără să se înfometeze. Datorită conţinutului de carbohidraţi, alimentul oferă organismului energia de care are nevoie în perioada de restricţii alimentare. Nutriţioniştii menţionează că dieta are efecte benefice şi asupra pielii, făcând-o catifelată, părul devine mai rezistent şi unghiile se întăresc.

Un alt avantaj al acestei diete este faptul că persoanele care urmează regimul cu orez nu mai simt nevoia să mai ciugulească între mese, deoarece alimentul păstrează senzaţia de saţietate pe o perioadă lungă de timp.

Cura cu orez durează două săptămâni. În această dietă scăderea în greutate va fi una lentă, astfel că acest regim nu provoacă dezechilibre metabolice. În primele trei zile se slăbeşte un kilogram, după o săptămână de regim cântarul va arăta cu trei kilograme mai puţin, iar la sfârşitul regimului veţi înregistra o scădere de aproximativ 10% din greutate.

Mai multe, pe GÂNDUL

 

 

Versiune mobil | completa