Lista reducerilor de Paşte. ELECTROCASNICE, HAINE ŞI MÂNCARE - LA PREŢURI PROMOŢIONALE în magazine. Vânzările au crescut deja cu 30%

Reduceri de până la 50% la electrocasnice, îmbrăcăminte şi produse alimentare, dar şi vouchere şi diverse cadouri pentru cumpărători. Majoritatea magazinelor au pregătit asemenea oferte încă de la începutul acestei luni iar reducerile continuă şi în Săptămâna Mare sau chiar până la sfârşitul lunii. Perioada Paştelui este o afacere bună atât pentru retaileri, care vorbesc de vânzări cu 30% mai mari faţă de săptămânile anterioare, cât şi pentru românii care vor să profite de ofertele speciale.


Electrocasnicele mici, cadoul preferat de români

Cei care vor să-şi înlocuiască aparatura din casă au ocazia să facă achiziţii mai ieftine, pentru că o serie de magazine practică discounturi. Se cumpără de toate, însă produsele care pot fi oferite drept cadouri, cum sunt electrocasnicele mici, laptopurile şi aparatele audio - video se vând cel mai bine. La magazinul online de electronice Emag.ro se derulează în prezent peste 100 de promoţii din toate categoriile, cu reduceri de până la 50% la unele produse. În plus, luna aceasta, se asigură transportul pentru toate produsele cumpărate, indiferent de valoare şi de distanţă.

• De exemplu, un mixer vertical Braun costă 127 lei, cu 25% mai puţin decât în mod normal, iar un televizor LCD Samsung poate fi cumpărat cu 1.549 (discount de 100 de lei).

"Vânzările au crescut săptămâna trecută cu 30% faţă de perioada anterioară. Săptămâna aceasta ne aşteptăm la un avans de încă 25-30% faţă de cea care a trecut", a declarat pentru gândul Iulian Stanciu, directorul general al magazinului Emag.ro. Totuşi, cererea este mult mai mică comparativ cu cea din perioada sărbătorilor de iarnă, adaugă el. Atunci, vânzările cresc cu o lună înainte şi se menţin încă două-treisăptămâni. Nu toate tipurile de produse au înregistrat vânzări în creştere la magazinul online, ci în special produsele care se pretează pentru cadouri, cum sunt aparatele foto şi video, laptopurile şi noile categorii de filme şi jucării. De asemenea, şi cererea de electrocasnice mici - mixere, roboţi de bucătărie, maşini de făcut pâine, cuptoare cu microunde - a crescut foarte mult în această perioadă, mai spune Stanciu.


Vânzările Altex, cu 25-30% mai mari

Şi reprezentanţii Altex România vorbesc de creşterea cu 25-30% a vânzărilor din perioada premergătoare Paştelui, faţă de o lună obişnuită, pe fondul apetitului de cumpărături al românilor. "A aduce ceva nou în casă rămâne în continuare o tradiţie a acestei sărbători, care în mod firesc se adaptează condiţiilor vieţii din prezent", a declarat pentru gândul Cristian Moanţă, directorul de marketing al Altex. El vorbeşte de o cerere mai mare la toate categoriile de produse, atât la bunurile de folosinţă îndelungată, cât şi la electrocasnicele mici.

• Produsele Hotpoint-Ariston încorporabile pot fi cumpărare din magazinele Altex cu un discount de 15% până pe 25 aprilie. În schimb, electrocasnicele mici sau produsele de îngrijire personală Philips pot fi achiziţionate în cadrul unei oferte speciale, de tipul cumperi două şi primeşti trei. Promoţia este valabilă până de Paşte.


Reduceri şi vouchere de cumpărături în malluri

• Şi magazinele de îmbrăcăminte şi încălţăminte din malluri oferă reduceri. Kenvelo acordă un discount de 50% la cumpărăturile în valoare de 300 lei. Produse la preţuri speciale sunt şi la Intersport, până la sfârşitul lunii. La Bucureşti Mall, cumpărătorii primesc cadouri şi vouchere care pot fi folosite pentru noi achiziţii, până pe 23 aprilie, potrivit anunţului postat pe site.

Reduceri la o gamă variată de produse sunt disponibile şi la hipermarketul Real - de la haine şi electrocasnice, la alimente şi băuturi. Românii au profitat deja de discounturile oferite. "S-a văzut mai ales în sâmbăta dinaintea Floriilor, când vânzările au crescut cu 20-40% comparativ cu o perioadă obişnuită", a declarat pentru gândul Adriana Piţa, directorul de comunicare al Real Hypermarket România.

 

 

Versiune mobil | completa