Slăbeşte 7 kilograme în 7 zile!

Slăbeşte 7 kilograme în 7 zile!

Deoarece fiecare om are un metabolism aparte, reacţiile la acest regim vor fi diferite. Însă, dacă nu ai trişat, după a treia zi vei avea mai multă energie. De asemenea, tranzitul intestinal se va modifica în bine. Deşi această dietă îţi permite să bei cafea neagră, după a treia zi s-ar putea să constaţi că organismul nu mai este dependent de cofeină.

 

Regimul de şapte zile poate fi folosit oricât de des doreşti. Dacă este urmat corect, nu numai că te scapă de 5-7 kg, dar şi curăţă organismul de toxine.

 

Ziua 1

Orice fruct cu excepţia bananelor. Pepenii verzi şi galbeni au cele mai puţine calorii, dar pentru aceste produse, autohtone, mai trebuie să aşteptăm. Mănâncă doar fructe, iar la prânz încearcă o supă de legume. Hidratează-te cu ceai neîndulcit, suc de afine şi apă.

 

Ziua 2

Orice tip de vegetale. Mănâncă pe săturate orice vegetale conservate sau crude. Evită fasolea uscată, mazărea, porumbul şi consumă mai ales vegetale verzi (cum sunt spanacul, ştevia, urzicile etc.), pe care le poţi servi împreună cu supa de legume. La cină delectează-te cu un cartof copt cu unt. Nu mânca deloc fructe.

 

Ziua 3

Mănâncă oricât doreşti - supă, fructe şi vegetale - dar fără cartof copt. Dacă ai respectat dieta pe trei zile, fără trişări, vei constata că ai slăbit între 2 şi 3 kg.

 

Ziua 4

Banane şi lapte degresat. Mănâncă până la trei banane şi bea cât mai multă apă. Bananele au multe calorii şi hidraţi de carbon, la fel şi laptele. În această zi, organismul va avea nevoie de potasiu, hidraţi de carbon, proteine şi calciu pentru a reduce nevoia de dulciuri. Nu uita de obişnuita supă de legume!

 

Ziua 5

Carne de vită sau pui şi roşii. Poţi consuma 250-500 g de carne de vită şi o cutie de roşii în bulion sau până la 6 roşii proaspete. În această zi încearcă să bei 6-8 pahare de apă pentru a elimina acidul uric din organism. Completează cu supă cel puţin o dată.

 

Ziua 6

Carne de vită sau pui şi vegetale. Consumă cât doreşti carne de vită sau pui fără piele (fiartă sau friptă, nu prăjită) şi vegetale sau cartofi copţi. Nu uita de supa cea de toate zilele.

 

Ziua 7

Orez Uncle Ben’s sau orez integral, suc de fructe neîndulcit (de preferat din fructe proaspete), supă de legume şi vegetale. Mănâncă pe săturate, dar nu exagera, stomacul nu mai suportă aceleaşi presiuni. Dacă ai respectat regimul de mai sus, la sfârşitul celei de-a 7-a zile vei constata că eşti mai uşor. Dacă ai slăbit mai mult de 7 kg, întrerupe regimul 2 zile, înainte de a-l lua de la început.

 

 


 

 

INTERDICŢII CATEGORICE
Fără pâine şi prăjeli

 

La această dietă este interzis consumul de pâine, paste făinoase, alcool şi băuturi carbogazoase. Rezumă-te la apă, ceai, cafea fără zahăr, sucuri de fructe neîndulcite, suc de afine şi lapte degresat. Supă uşoară de legume poţi mânca oricât şi oricând îţi este foame. De asemenea, sunt interzise prăjelile şi pâinea. Dacă doreşti, carnea de vită poate fi înlocuită într-una din zile cu peşte la grătar. Totuşi, în celelalte zile, organismul are nevoie de proteinele din carnea de vită.

 
Tag-uri:
dietă
,7 zile
,cură
,slăbire

 

Versiune mobil | completa