Salsa şi latino, la sala de sport Spinergy

Salsa şi latino, la sala de Sport Spinergy

Potrivit Alinei Georgiu, administrator al Spinergy, în următoarea perioadă la sala de sport de pe strada de pe strada Vasile Conta nr. 32 se fac înscrieri pentru cursuri de dans. Asfel, cei care vor să învețe salsa și latino vor urma cursurile sâmbăta și duminica seara, de la ora 8, iar cei care vor să se axeze pe dansurile mixte, standard și latino, vor face cursurile sâmbăta și duminica seara de la ora 6.30. "Durata unui curs e de două luni, iar prețul unui abonament e de 70 de lei pentru o persoană, lunar", a precizat Alina Georgiu.

Sala de sport Spinergy este cunoscută pentru că aici este singurul loc din Oradea în care femeile pot practica cea mai nouă formă de aerobic, Kangoo Jumps, care, datorită unor ghete speciale încălțate de practicante, nu solicită coloana vertebrală şi nu o afectează, chiar dacă sportul este practicat pentru mai mult timp.

De precizat că o altă noutate la această sală de sport sunt exercițiile pentru femeile gravide, care vizează cu precădere coloana lombară, bazinul, mușchii pectorali, picioarele, perineul și respirația, pentru a le menține viitoarelor mămici un tonus fizic și psihic bun, care ușurează atât sarcina cât și nașterea.

Mai multe relații se pot obține la numărul de telefon 0744. 29.22.26, 0730.333. 110 sau fax 0259.413.271.

 

 

Versiune mobil | completa