Adomniţei, demis. Anton a acceptat postul

Adomniţei, demis. Anton a acceptat postul

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a discutat, marţi, în întâlniri separate, atât cu ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, pe care l-a anunţat că va fi înlocuit, cât şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare şi Ştiinţă, Anton Anton, căruia i-a propus să preia acest portofoliu.
 

"Primul-ministru a avut câte o discuţie, separat, cu Anton Anton şi cu Cristian Adomniţei, care a fost aici (la Guvern - n. r.). Primul-ministru i-a propus secretarului de stat Anton Anton să preia funcţia de ministru al Educaţiei şi l-a anunţat pe Adomniţei că va fi înlocuit. Propunerea de numire urmează să fie înaintată către Preşedinţie în foarte scurt timp", a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru.
 

Premierul Călin Popescu Tăriceanu l-a revocat, marţi, pe Cristian Adomniţei din funcţia de ministru al Educaţiei şi a decis să îl propună pe preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare şi Ştiinţă, Anton Anton, pentru portofoliul Educaţiei.
 

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cercetare şi Ştiinţă Anton Anton a declarat anterior, pentru MEDIAFAX, că s-a întâlnit, marţi dimineaţă, cu premierul Călin Popescu Tăriceanu, care i-a propus să preia Ministerul Educaţiei, propunere pe care a acceptat-o.
 

"M-am întâlnit cu premierul, mi s-a propus funcţia de ministru al Educaţiei şi am acceptat", a spus Anton Anton.

 

Mai multe detalii despre noul ministru al educaţiei pe Mediafax.ro

 

 

Versiune mobil | completa