Volumul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" - tiraj record în România

Volumul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" de Elizabeth Gilbert, a avut un tiraj record, de 20.000 de exemplare, la numai două luni de la lansarea sa în librăriile din România, informează editura Humanitas.
    "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" a apărut în limba română la editura Humanitas, în traducerea Alexandrei Ghiţă. Cartea prezintă memoriile scriitoarei americane Elizabeth Gilbert, care străbate Italia, India şi Indonezia în căutarea fericirii.

    Publicat în SUA, în 2006, volumul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine vândute cărţi, realizat de New York Times. Cartea a fost prezentată de Oprah Winfrey în celebrul ei show şi va sta la baza unui film cu Julia Roberts.
    De altfel Elizabeth Gilbert a fost clasificată de Time Magazine unul dintre primii 100 cei mai influenţi oameni din lume. Ea este autoarea a încă trei volume care au fost primite foarte bine de public: "Pilgrims", nominalizat la Premiul PEN/Hemingway, "Stern Men" şi "The Last American Man", ultimul nominalizat la National Book Award.
 

Mai multe ştiri naţionale şi internaţionale pe www.mediafax.ro.

 


 

 

 

Versiune mobil | completa