Bolojan l-a făcut om pe Ciucaş

Bolojan l-a făcut om pe Ciucaş

După ce a zburdat 36 de ani, redactorul şef de la BIHOREANUL s-a decis să spună adio burlăciei, convins fiind că nu mai întâlneşte o femeie ca Georgiana Lazăr.

 

După o activitate jurnalistică de aproape 20 de ani, în care puţini au scăpat de condeiul său ascuţit, Florin Ciucaş şi-a găsit în sfârşit naşul, ba mai mult, şi naşa. Împreună cu ei, duminică, tânăra pereche a luat cu asalt Primăria, unde edilul şef Ilie Bolojan a parafat o căsătorie mult aşteptată de rude, prieteni şi colegi.

 

Preotul Roman Pintea i-a unit şi în faţa lui Dumnezeu, după care tinerii însurăţei şi nuntaşii au încins o petrecere de pomină la restaurantul Coloseum. Şi nici n-avea cum să nu iasă totul bine, dacă de muzică s-a ocupat proaspătul romancier Lulu Cremeneanu, ba mai mult s-au adus muzicanţi tocmai de la Cluj, pe Traian şi Valeria Ilea, cu celebrul lor şlagăr “Puşca şi cureaua lată”.

 

Redacţia BIHOREANUL a pierdut un burlac, dar a câştigat un familist convins, iar colegii urează mirilor “Casă de Piatră”, copii frumoşi şi o căsnicie ca-n poveşti!

 

 

Versiune mobil | completa