Catrinel Menghia, premiată la Giffoni Film Festival pentru cariera sa "promiţătoare" în cinema

de Oana Ghita - Mediafax

Foto: Mediafax

Catrinel Menghia a primit Explosive Talent Award, pentru "o carieră promiţătoare", la Giffoni Film Festival, care se desfăşoară în perioada 19 - 28 iulie, informează vanityfair.it.

Catrinel Marlon (numele de scenă al româncei Catrinel Menghia) joacă rolul principal în filmul "Città Ideale" de Luigi Lo Cascio, prezentat la Festivalul de Film de la Veneţia în 2012.

De asemenea, ea a jucat, în 2011, în scurtmetrajul "La promessa" şi în lungmetrajul "Tutti i rumori del mare", ambele semnate de Federico Brugia.

Totodată, Catrinel Menghia a jucat în două episoade din serialul "CSI - Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation", care au fost difuzate în acest an pe reţeaua de televiziune americană CBS. În 2012, pentru a cincea oară, CSI a fost desemnat cel mai urmărit serial de televiziune din lume.

Catrinel Menghia este şi imaginea mărcii de automobile Fiat 500 Abarth. Din această postură, Catrinel Menghia a apărut, anul trecut, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de celebrul şi turbulentul actor american Charlie Sheen.

Cea mai nouă reclamă pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, în care apare Catrinel Menghia, a fost difuzată în timpul galei Super Bowl 2013.

Giffoni International Film Festival este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa. Festivalul se desfăşoară anual în Giffoni Valle Piana din sudul Italiei.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.

 

 

Versiune mobil | completa