Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune

Ce scrie Teo Trandafir de pe patul de spital: Sunt pe mâini bune. Mi s-a făcut un dor de România mea de nu vă pot spune

Teo Trandafir mulţumeşte, într-o scrisoare deschisă, celor care o susţin şi ziariştilor care nu au făcut subiect de cancan din cazul său, precizând că acestora le rămâne "prietenă pentru totdeauna" şi recomandă ca orice alte informaţii în afara celor oferite de clinica AKH să fie tratate cu rezervă.

Fosta vedetă TV, în prezent deputat PDL, cere scuze că starea de sănătate nu i-a permis să răspundă cu aceeaşi căldură acelora care i-au adresat mesaje sau care au încercat să o contacteze.

Ea remarcă faptul că mulţi jurnalişti au înţeles să nu facă din situaţia sa o informaţie de cancan, privându-se astfel pe ei înşişi de o audienţă obţinută uşor şi precizează că şi-ar dori ca fiica sa Maia să nu se sperie când deschide televizorul şi află informaţii despre ea. Teo Trandafir se declară mâhnită de unele informaţii "bombastice" despre starea sa de sănătate, venite de la rude sau "cunoştinţe" din ţară.

Teo Trandafir spune că îi este dor să revină în ţară, îi este dor de România ei şi dă asigurări că se află pe mâini bune.

Citeşte textul scrisorii deschise transmisă, vineri, agenţiei MEDIAFAX, de către Teo Trandafir

 

 

Versiune mobil | completa