Cel mai mare spital privat din Capital, inaugurat în urma unei investiţii de 40 mil. euro. Vezi aici ce tarife percepe

Cel mai mare spital privat din Bucureşti, inaugurat în urma unei investiţii de 40 mil. euro. Vezi aici ce tarife percepe

Familia Andronescu, fondatorii retelei de clinici private Sanador, a inaugurat joi cel mai mare spital privat din Bucureşti, cu o capacitate de 290 de paturi, în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.

"Spitalul Sanador cuprinde toate specialităţile medicale şi de chirurgie, un caz unic pe piaţa românească de servicii medicale private", a declarat Doris Andronescu, soţia omului de afaceri Florin Andronescu, cunoscut după ce a înfiinţat iar apoi a vândut afaceri precum Flanco sau Credisson

În cadrul spitalului vor lucra 460 de medici, colaboratori din unităţile de stat şi private, şi un număr de 200 de asistente.

Clădirea în care funcţionează spitalul este închiriată de la omul de afaceri Gheorghe Mois, iar iniţial a avut ca destinaţie spaţii de birouri şi aparthotel.

Lucrările de amenajare a spitalului au durat doi ani.

Clinicile Sanador au avut anul trecut afaceri de 11 mil. euro, iar anul acesta şi-au bugetat 15-16 mil. euro, din care spitalul ar urma să genereze 5 mil. euro. Andronescu a spus că tarifele vor fi de 500-760 de lei pentru o zi de spitalizare, în timp ce o naştere costă 6.200 de lei.

Spitalul Sanador este al treilea inaugurat in Capitală după Euroclinic şi Life Memorial. Ca număr de paturi, este cel mai mare spital privat din Bucureşti.

 

 

Versiune mobil | completa