CRIMĂ ÎN DIRECT PE INTERNET- Un român din Spania şi-a strangulat soţia însărcinată ŞI A ARĂTAT-O PE WEBCAM tatălui din România

CRIMĂ ÎN DIRECT PE INTERNET- Un român din Spania şi-a strangulat soţia însărcinată ŞI A ARĂTAT-O PE WEBCAM tatălui din România

UPDATE 15:37 Într-un interviu acordat Antena 3, tatăl băiatului a declarat: "Am vorbit cu băiatul ultima dată ieri, în jurul orei 5-6, când m-a sunat el. Nu mi-a venit să cred când fiul meu m-a sunat şi mi-a spus că a comis crima. Mi s-a făcut rău, am ieşit din casă şi am plecat spre poliţie (n.r. din Copşa Mică). Le-am spus să alerteze cât mai repede autorităţile din Spania, pentru ca băiatul meu să nu-şi facă şi lui ceva rău. Apoi, m-au sunat cei de la poliţia Sibiu şi mi-au confirmat că s-a produs crima şi că fiul meu a fost arestat".

Tatăl bărbatului acuzat de crimă a declarat că fiul lui i-a spus că se va arunca de la etajul 4 (unde locuia).

Bărbatul spune că femeia i-a distrus băiatul, din cauza certurilor foarte dese. De asemenea, a declarat că nu are niciun ban pentru a merge în Spania, să fie alături de fiul său.

UPDATE 15:15 Ziarul spaniol El Mundo scrie, citând un raport al poliţiei, că românul şi-ar fi omorât soţia în urma unor certuri legate de paternitatea copilului.

UPDATE 14.49 EXCLUSIV. Marcu Dorel, numele asasinului român CARE A ŞOCAT SPANIA. La crimă au asistat doi minori, potrivit poliţiei spaniole

UPDATE 14:41 - Televiziunea spaniolă Antena 3 anunţă ştirea. Ei pun accent pe faptul că femeia ucisă era însărcinată.

UPDATE 14:38 - Site-ul ziarului spaniol ABC Madrid publică ştirea, cu titlul "Un bărbat a fost reţinut pentru că şi-a strangulat soţia însărcinată şi a arătat cadavrul prin webcam"


UPDATE 14:35 - Site-ul ziarului spaniol 20 Minutos publică ştirea, cu titlul "Reţinut pentru că şi-a strangulat soţia însărcinată şi a arătat cadavrul prin webcam"

Poliţia spaniolă susţine că l-a arestat pe D.M., un bărbat român de 21 de ani, acuzat că şi-ar fi ucis prin strangulare soţia însărcinată în cinci luni, pe V.M., în vârstă de 19 ani, şi i-ar fi arătat cadavrul pe webcam tatălui său, aflat în România, scrie El Mundo.

Tatăl bărbatului a alertat autorităţile române imediat după ce a văzut imaginile, susţine un purtător de cuvânt al poliţiei spaniole.

Poliţia spaniolă a acţionat imediat şi l-a arestat pe bărbat, înainte ca acesta să-i poată face rău şi surorii de 13 ani a soţiei sale, care nu se afla acasă în acel moment. Când a ajuns acasă, fata de 13 ani l-a întrebat pe bărbat unde este sora ei, iar acesta i-a spus că "doarme".

La câteva minute au ajuns şi poliţiştii. Ei l-au arestat pe bărbat, care nu a opus rezistenţă.

Cuplul mai avea o fetiţă de 3 ani, care se afla în casă în momentul incidentului şi pe care tatăl ei o ameninţa, dar care a scăpat nevătămată şi a fost predată familiei victimei, care trăieşte tot în Spania.

Crima a avut loc, luni, în Torrejon de Ardoz, o suburbie a Madridului.

Emilio Alcazar, seful poliţiei spaniole care s-a ocupat de arestare, spune că poliţiştii au acţionat cu o viteză foarte mare, prin cooperarea cu omologii lor români.

Alcazar a declarat că ieri, la ora 15:00, s-a primit mesajul din partea poliţiştilor români, iar, după doar 45 de minute, poliţiştii spanioli descindeau în casa suspectului.

Şeful poliţiei a declarat că va fi făcută o autopsie care va arăta dacă femeia a fost strangulată cu mâinile sau cu un obiect.

Poliţia susţine că, din informaţiile lor, cuplul nu avea antecedente violente. Cât despre motivul crimei, Alcazar spune că este vorba, cel mai probabil, de o ceartă domestică.

Întrebat de ce bărbatul a arătat cadavrul soţiei sale pe webcam, şeful poliţiei a spus că "e doar o speculaţie, însă ar putea fi vorba de căinţă din partea agresorului".


 

 

Versiune mobil | completa