El este cel mai destept om din lume. Are un IQ de 230

El este cel mai destept om din lume. Are un IQ de 230

Multi ii numesc genii, altii cred despre ei ca sunt niste ciudati care nu se pot adapta la viata normala, pe care noi o ducem. Insa ei sunt oameni care au ajutat dezvoltarea lumii in care traim, inventand lucruri care ne sunt indispensabili.

La varsta de opt ani Tao Terrence a obtinut un rezultat de 760 la un examen SAT, in 1995, a obtinut un doctorat la Princeton la varsta de 20 de ani, iar la 24 de ani a devenit cel mai tanar profesor de la UCLA. IQ-ul sau a fost evaluat la 230 de catre Institutul Davidson. Tao a declarat ca a invatat sa citeasca de la serialele Seasame Street. Christopher Hirata are un IQ de 225 Hirata a "chiulit de la scoala, iar la varsta de 16 ani lucra deja pentru NASA la un proiect cu privire la o posibila colonizare a planetei Marte. Ziarul Universitatii Princeton a declarat ca acesta are un IQ de 225, potrivit testelor efectuate.

Kim Ung-Yong are un IQ de 210
La varsta de patru ani era capabil sa citeasca in japoneza, coreeana, germana si engleza. La cinci ani, rezolva ecuatii diferentiale si calcule cu integrale. Mai tarziu, invitat la o televiziune japoneza, si-a demonstrat fluenta in chineza, spaniola, vietnameza, tagalong, germana, engleza, japoneza si coreeana. La trei ani, cand alti copii sunt fascinati de cartile de colorat, Kim a fost invitat sa participe la cursurile de fizica ale Universitatii Hanyang, iar la sase ani isi petrecea timpul alaturi de savantii de la NASA. A lucrat aici pana in 1978, cand s-a reorientat, alegand ingineria civila, domeniu in care si-a luat doctoratul. I s-a oferit ocazia sa studieze la cele mai prestigioase universitati din Coreea, dar a ales o universitate de provincie, unde lucreaza si in prezent.

Christopher Michael Langan are un IQ de 195
Langan a obtinut cel mai bun rezultat la testul SAT, insa a renuntat la Universitatea de Stat de Montana, dupa ce a ajuns la concluzia ca profesorii nu sunt suficienti de preatiti pentru a-l invata pe el. IQ-ul sau variaza intre 195 si 210. Langan a inceput sa vorbeasca 6 limbi straine si a inceput sa citeasca la varsta de doar 3 ani. Christopher a declarat ca pentru multi ani a trait o viata dubla, muncind pentru a-si ajuta familia in timpul zilei, si rezolvand ecuatii complicate in timpul noptii.

 
Tag-uri:
geniu
,iq
,inteligenta

 

Versiune mobil | completa