Maria Ciobanu: Dolănescu mă bătea şi mă înşela!

Maria Ciobanu: Dolănescu mă bătea şi mă înşela!

In anii ’60, formau cel mai frumos cuplu al muzicii românesti. Când spuneai Ion Dolanescu, te gândeai fara sa vrei la Maria Ciobanu si viceversa, iar, in scurt timp, cuplul de pe scena a devenit unul si in viata personala.

 

S-au casatorit si au avut o nunta ca in povesti cu peste 10.000 de invitati, insa iubirea lor nu a rezistat decat foarte putin. Dupa ani si ani, aflam ca de vina pentru despartire ar fi fost gelozia extrema a artistului care a degenerat de multe ori in violenta fizica, situatie de nesuportat pentru Maria Ciobanu.

 

Dupa patru ani a decis sa puna punct mariajului, chiar daca asta a insemnat si despartirea de fiul lor, Ionut.

 

Orgoliul lui Dolanescu nu i-a permis cantaretei sa se apropie de copil, pana cand acesta nu a implinit 25 de ani. Acum, dupa moartea maestrului, Maria Ciobanu a ajuns la concluzia dureroasa ca “pentru el a fost importanta cariera, dragostea mai putin”.

 

“Intr-o relatie, conteaza respectul, ceea ce n-a prea existat in casnicia noastra. Ne-am iubit mult, dar cred ca el mai putin pentru ca altfel nu m-ar fi lovit. Cand iubesti, nu e permis sa lovesti!”, a spus artista in emisiunea “Happy Hour” de la ProTV.

 

Mai mult, Maria nu crede in scuza unora care spun ca isi bat sotia din prea multa dragoste si de teama sa n-o piarda, insa recunoaste ca Dolanescu a calcat stramb de foarte multe ori.

 

“O femeie trebuie sa mai inchida ochii atunci cand barbatul greseste, dar eu nu am mai putut. L-am iertat de prea multe ori!”, isi aminteste cantareata care traieste acum un mariaj de peste 30 de ani cu Mircea Campeanu la New York.

 

 

Versiune mobil | completa