Medicii legişti au dezvălui cauza morţii lui Cory Monteith, starul serialului "Glee"

de Florin Badescu - Mediafax

Foto: AFP//Mediafax (Isaac Brekken)

"În acest punct (al anchetei, n.r.), dovezile indică faptul că a fost un accident trist şi tragic", a declarat într-o înregistrare video difuzată pe internet Barbara McLintock, purtătoarea de cuvânt a Biroului de Medicină Legală din Vancouver.

"Decesul a fost cauzat de un cocktail de droguri, în special heroină, şi de alcool", a adăugat ea.

Barbara McLintock a precizat că "ancheta medicilor legişti va continua" şi că până la finalizarea ei nu vor mai fi făcute declaraţii oficiale, la cererea familiei actorului.

Devenit celebru în America de Nord cu rolul Finn Hudson, un licean sportiv şi cântăreţ în serialul de succes "Glee", actorul Cory Monteith, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o cameră de hotel din Vancouver, un oraş de pe coasta vestică a Canadei.

Actorul din acest serial muzical difuzat de postul Fox, care are un succes uriaş în Statele Unite, s-a internat în luna aprilie într-un centru de dezintoxicare, a precizat duminică agentul lui de presă.

Într-un interviu acordat în iunie 2011 revistei Parade, Cory Monteith a vorbit cu francheţe despre problemele sale cu drogurile şi cu alcoolul.

 

 

Versiune mobil | completa