Becali, Iancu, Piţurcă şi Dinu Gheorghe, sancţionaţi de Comisia de disciplină a LPF

Becali, Iancu, Piţurcă şi Dinu Gheorghe, sancţionaţi de Comisia de disciplină a LPF

Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sancţionarea oficialilor Gigi Becali, Victor Piţurcă, Marian Iancu şi Dinu Gheorghe cu suspendare şi penalităţi financiare pentru declaraţiile făcute în ultimul timp, informează site-ul oficial al LPF.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost sancţionat în bază art.50.1 cu suspendare pentru două luni şi o penalitate de 15.000 lei.

În baza aceluiaşi articol de regulament, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a fost suspendat pentru 3 luni şi a primit o penalitate sportivă de 15.000 lei.

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, a fost suspendat patru etape şi a primit o amendă de 7.950 lei.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Comisia de disciplină a LPF l-a sancţionat pe preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, cu suspendare pentru două luni şi o penalitate de 15.000 lei.

Sesizarea CCA în cazul acţionarului FC Dinamo, Cristian Borcea, a primit termen de soluţionare pentru şedinţa din 24 noiembrie.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, şi managerul general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, s-au atacat public, scandalul dintre cei doi culminând cu un dialog jignitor pe care l-au avut, prin telefon, într-o emisiune de la GSP TV. Oficialul FC Timişoara l-a făcut pe Piţurcă "homosexual", iar fostul selecţioner a spus despre Iancu că este "garoi", "ţigan" şi "magraon".

 

 

Versiune mobil | completa