Belodedici spune că a refuzat să fie marioneta lui Gigi Becali la Steaua

Belodedici spune că a refuzat să fie marioneta lui Gigi Becali la Steaua

Singurul fotbalist român care a cucerit două Cupe ale Campionilor cu două echipe diferite, Miodrag Belodedici, a fost ofertat de Gigi Becali pentru a ocupa postul de director sportiv în Ghencea, scrie www.prosport.ro.

Şeful centrului de copii şi juniori din cadrul FRF a refuzat imediat oferta, gândindu-se că va avea aceeaşi soartă cu a altor glorii ale Stelei precum Adrian Ilie, Lăcătus, Hagi sau Piţurcă.

"De ce am refuzat Steaua? Păi am primit un telefon din partea lor şi ce mi-a venit în minte? Că Adrian Ilie nu a stat decât un an, Hagi şi Lăcătuş au plecat tot la fel de repede şi că au nevoie de mine doar pentru imagine. Şi le-am zis din start nu. E o modă asta să aduci la club câte un jucător cu istorie în spate şi să te foloseşti de el, să le închizi gura suporterilor. Eu nu am vrut să fiu marionetă. De ce nu m-a vrut Steaua acum doi-trei- cinci sau şapte ani? Că tot fostă glorie eram şi atunci. Pe viitor nu ştiu ce va fi, dar acum sunt la Federaţie şi atât. Îmi fac treaba aici", a spus Belodedici pentru Adevărul.

 

 

Versiune mobil | completa