Contra: "Cu Mutu, Chivu, Radu Ştefan şi Tamaş încă putem spera la calificarea la CE 2012"

Contra: "Cu Mutu, Chivu, Radu Ştefan şi Tamaş încă putem spera la calificarea la CE 2012"

Cosmin Contra este de părere că turneul din Cipru, unde naţionala noastră este prezentă în aceste zile, este foarte util pentru Răzvan Lucescu, scrie www.prosport.ro. Fostul internaţional spune că selecţionerul are astfel ocazia să testeze jucători pe care i-ar putea folosi în meciurile oficiale.

"Îmi este greu că am lăsat fotbalul, dar încerc să fac lucruri care îmi plac, adică să merg să urmăresc meciuri. Personal, eu am participat la acest turneu patru ani la rând. Sunt teste utile, pentru că Răzvan Lucescu are ocazia să cheme jucători tineri şi să vadă dacă se poaet baza pe ei în viitor. Majoritatea jucătorilor care vor fi în lot la meciul cu Bosnia sunt acum în Cipru.

Până la meciul cu Bosnia, toţi jucătorii care au acum probleme, Mutu, Chivu, Radu Ştefan, Tamaş, vor fi apţi. Cu aceşti jucători putem spera la calificare. Avem şanse mari să câştigăm cu Bosnia, chiar dacă va fi greu.

M-am uitat la meciul în care Chivu şi-a lovit adversarul. Se întâmplă, el este un jucător care nu face astfel de lucruri. El şi-a dat seama că a greşit şi şi-a cerut scuze, cred că ar trebui să lăsăm acest incident să treacă", a declarat Cosmin Contra la Sport.ro.

 

 

Versiune mobil | completa