Cristian Chivu ar putea ajunge la echipa lui Mutu, Ajaccio

de Luminita Turcu

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, ar putea deveni coechipier cu Adrian Mutu la echipa AC Ajaccio, scrie site-ul italian sportevai.it.

Jucătorul mai are un an de contract şi se află cu echipa Inter în stagiul de pregătire la Pinzolo, însă sursa citată susţine că Ajaccio vrea un fundaş cu experienţă şi nu foarte scump, oprindu-se la trei nume: Chivu, Yepes şi David Rozehnal.

Chivu are încă probleme la un picior şi nu se poate antrena la capacitate maximă. Totodată, el nu este dorit în lot de antrenorul Walter Mazzarri, venit la Inter în aceată vară.

"Chivu a avut mai multe întâlniri cu oficiali de la Inter, unde i s-a transmis că nu se mai contează pe el, dar românul nu a acceptat să renunţe la ultimul an de contract cu un salariu mai mare de 2 milioane de euro. Voia să mai joace un sezon, înainte de a luat în calcul ipoteza retragerii. Interesul clubului Ajaccio ar putea debloca situaţia, dar problema rămâne salariul prea mare, dacă vrea să joace, Chivu trebuie să accepte o reducere a salariului. Evident, românul trebuie să demonstreze şi că este pe deplin refăcut, în caz contrar, Ajaccio urmând să îl aleagă pe Yepes", scrie sportevai.it.

 
Tag-uri:
fotbal
,chivu
,mutu

 

Versiune mobil | completa