CSM Oradea, reunire în 2 august şi zece meciuri de verificare

de Leila Bolat, Adina Oşan

Foto: Mediafax (Laurenţiu Mich)

Echipa de baschet masculin CSM Oradea, medaliată cu bronz în stagiunea trecută, se va reuni în 2 august, având programate zece partide de verificare cu adversare din ţară şi străinătate, înaintea celor oficiale din Liga Naţională, Cupa României şi FIBA Eurochallenge.

Prima acţiune a echipei antrenate de Cristi Achim va fi un stagiu de pregătire în Ungaria, la Debrecen, de unde echipa va reveni în 17 august. Antrenamentele vor continua pe plan local, iar un prim meci amical este programat în compania formaţiei Timba Timişoara, data nefiind încă stabilită.

CSM Oradea a confirmat participarea la trei turnee amicale, după cum urmează: între 29-31 august la Turneul Memorial Elemer Tordai, de la Sibiu, cu CSU Atlassib Sibiu, vicecampioana BC Mureş şi BCM U Piteşti, între 5-7 septembrie, pe teren propriu, la Turneul Memorial Antonio Alexe, cu campioana Ungariei Albacomp, Marso Nyregyhaza şi BC Mureş, iar ultimul, între 12-14 septembrie, la Nyregyhaza, cu Marso, vicecampioana Szolnok Olaj KK şi Spisska Nova Ves, din Slovacia.

Ultima parte a pregătirii ardelenilor se va derula pe plan local, pentru ca în 21 septembrie, CSM să dispute prima partidă oficială, în Cupa României, cu CS Concordia Chiajna.

Primul meci din Liga Naţională va avea loc în 28 septembrie, CSM urmând să primească vizita formaţiei Steaua Bucureşti.

În FIBA Eurochallenge, competiţie în care bihorenii vor juca pentru prima dată, CSM Oradea va debuta în 5 noiembrie, în deplasare, cu Atomeromu Paks (Ungaria).

 
Tag-uri:
baschet
,csm oradea
,

 

Versiune mobil | completa