E La doar 16 ani, fiul lui Abramovich vrea să investească la o echipă din Ligă! Puştiul este fan Mutu!

E La doar 16 ani, fiul lui Abramovich vrea să investească la o echipă din Ligă! Puştiul este fan Mutu!

Arkady Abramovich, fiul finaţatorului lui Chelsea, vrea să investească şi el în fotbal, după modelul tatălui său. În vârstă de numai 16 ani, Arkady se gândeşte să preia o parte din acţiunile clubului FC Copenhaga.

Conform presei din străinătate, puştiul miliardarului rus a avut deja o întâlnire cu şeful fondului de asigurări sociale Loenmodtagernes Dyrtidsfond, Carsten Koch, care deţine 30% din acţiunile firmei Parken Sport & Entertainment A/S, cea care administrează clubul danez.

Însă Koch nu prea pare interesat afacere: "În acest moment, nu suntem cu adevărat orientaţi să vindem. Totuşi, ca să cedăm acţiuni, cel interesat trebuie să plătească preţul corect". Conform estimărilor, 22.64% din acţiunile clubului valorează în jur de 30 de milioane de euro.

FC Copenhaga este un club care s-a înfiinţat în anul 1992, când echipele KB şi B1903 au fuzionat. De atunci, echipa din capitala Danemarcei a câştigat de şapte ori titlul şi are mai multe prezenţe în grupele Ligii Campionilor. În acest sezon de Champions League, Copenhaga ocupă locul secund în grupa D şi are şanse serioase la primăvara europeană.

Mai mult, pe Pro Sport

 
Tag-uri:
abramovich

 

Versiune mobil | completa