Învinşi în cupă, la Otopeni

Învinşi în cupă, la Otopeni

În sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin, CSM Oradea a cedat marți în partida disputată la Otopeni, cu 48-66, în faţa echiepi locale, o forţă a campionatului. Spre surprinderea tuturor, orădenii au jucat perfect în primul sfert, când au şi marcat 21 de puncte, aproape jumătate din totalul punctelor pe care aveau să le realizeze în acest meci.

Exact ca în ultima etapă, în care au pierdut la Mediaş, orădenii au jucat slab în sferturile doi şi trei, când au reuşit să marcheze doar 15 puncte, spre deosebire de cele 39 ale gazdelor. În ultimul sfert, Attila Vereş a renunţa la legiunea sârbă, cu excepţia lui Gnjato, mizând pe Hora, Lazar, Ştefan şi Szijarto.

Orădenii s-au apropiat la 57-46, fără să mai reuşească însă o răsturnare spectaculoasă de situaţie în ultimele minute. Mai mult, cei din Otopeni s-au întrebuinţat serios pentru a reface diferenţa şi a se impune cu 66-48 (16-21, 22-9, 17-6, 11-12). Diferenţa de 18 puncte conferă echipei din Otopeni prima şansă de calificare în semifinalele competiţiei.

Returul este programat pe 11 noiembrie, la Oradea. Antrenorul echipei orădene, Atilla Vereş, a fost mult mai interesat de meciul din campionat de sâmbătă, când orădenii vor juca tot cu CS Otopeni.

 

 

Versiune mobil | completa