Ionuţ Popa: Oricine vine antrenor la Iaşi trebuie să promoveze echipa

Ionuţ Popa: Oricine vine antrenor la Iaşi trebuie să promoveze echipa

"Mă bucur că am reuşit în câteva etape să încheg o echipă care să se bată cu principalele favorite la promovare. Am demonstrat acest lucru în partida cu Petrolul, când am câştigat de o manieră clară. Am reuşit împreună cu preşedintele Sichitiu să aducem nişte jucători destul de buni, care încep să joace la adevărata valoare. Eu cred că oricine vine antrenor la Iaşi, trebuie să promoveze! Că va fi Falub sau altcineva, acesta va fi obligat să ducă echipa în prima ligă ", a spus Ionuţ Popa.


Tehnicianul a mai adăugat că nu va mai veni niciodată să conducă formaţia ieşeană:"Asta este viaţa de antrenor, astăzi eşti la o echipă, mâine nu. Oricum, niciodată nu voi mai veni ca antrenor la Iaşi! Niciodată! Nu am nimic cu nimeni, dar nu mi se pare corect cum am fost demis. Astăzi (n.r. - marţi) îmi voi rezilia contractul cu ACSM U Poli Iaşi. Chiar aştept o hârtie oficială prin care să mi se spună de ce am fost dat afară. Să am şi eu ce citi la bătrâneţe".

Finanţatorul grupării ieşene, Ionuţ Negoiţă, declarase, vineri, la finalul partidei cu Petrolul Ploieşti, că se gândeşte să-l înlocuiască pe antrenorul Ionuţ Popa deoarece acesta a spus că ACSM U Poli Iaşi nu are şanse de promovare.

 

 

Versiune mobil | completa