Mutu, amendat cu 150.000 de euro de Fiorentina

Mutu, amendat cu 150.000 de euro de Fiorentina

În urma scandalului provocat de Mutu la Fiorentina, conducerea clubului viola a decis să îl amendeze pe jucătorul român pentru că a părăsit cantonamentul echipei fără să ofere vreo explicaţie.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost amendat cu 150.000 de euro pentru "ultimele neglijenţe", scrie cotidianul Corriere dello Sport, citat de site-ul violanews.com.

Sursa citată notează că Fiorentina vrea "să scape" de Mutu, pentru ca "jucătorii să nu aibă în spate fantoma Fenomenului".

Adrian Mutu s-a antrenat, marţi, de unul singur pe stadionul Artemio Franchi, iar în zilele următoare va avea la dispoziţie un preparator.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, într-o emisiune televizată, că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.

Apoi, Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei, fiind scos şi de pe lista de transferuri.

(MEDIAFAX)

 

 

Versiune mobil | completa