Mutu ar fi fost dopat fără ştiinţa lui de mafia medicamentelor!

Mutu ar fi fost dopat fără ştiinţa lui de mafia medicamentelor!

Astfel se naste o ipoteza, in favoarea fotbalistului. Daca Mutu a crezut ca ia un tratament pe baza de plante, iar in realitate a fost drogat?

Varianta a iesit la iveala in urma unui anchete a jurnalistilor de la Pro Sport.

Decisi sa castige aceasta lupta cu orice pret, avocatii sportivului au anuntat ca intentioneaza sa dea in judecata Ministerul Sanatatii din Romania si firma ARP Farm, care comercializeaza "Capsula de slabit".

Adrian Mutu a primit pastilele de la mama lui. Sora acestuia a explicat pentru Pro Sport ca medicamentul cu pricina n-ar fi trebuit sa contina sibutramina. Pe prospect erau trecute doar niste substante naturale. In aceste conditii avocatii fotbalistului sunt mai hotarati ca niciodata sa dea in judecata firma care aduce in Romania "capsula de slabit".

Importatorul este insa de parere ca medicamentele cumparate de Rodica Mutu sunt de fapt unele contrafacute.

Dupa ce a facut propria lui ancheta, Andrei Petrisor, importatorul, ar fi descoperit ca alte persoane au reusit sa vanda aceste capsule cu sibutramina folosind datele de identificare ale firmei lui.

"Au scris la fel pe cutie si numele firmei mele, si numarul meu de telefon... totul... deci cum sa-ti dai seama", a declarat Petrisor.

Cum la un moment dat pastilele au fost interzise in Romania distribuitorul a trimis mai multe loturi la analize in straintate. Produsul nu continea subitramina.

Aceste suplimente alimentare sunt notificate pe piata romaneasca de Institutul de Bioresurse Alimentare. In loc sa se verifice produsul, specialistii cerceteaza in primul rand dosarul depus la ei.

Andrei Petrisor, importator capsula de slabit, a facut reclamatie si la DIICOT. In urma unei anchete au fost confiscate 230.000 de pastile de slabit care contineau sibutramina, iar trei persoane au fost puse sub acuzare. Unul dintre cei vizati insista ca el a cumparat legal aceeasi capsula si da toata vina pe producatorul chinez al medicamentului.

 

 

Versiune mobil | completa