Oferă 100 de euro pe zi bărbaţilor ca să se uite împreună la meciuri

O chinezoaică oferă 100 de euro pe zi bărbaţilor ca să se uite împreună la meciuri

O tânără din China a postat un mesaj video pe internet în care anunţă că le oferă bărbaţilor între 20 şi 40 de ani posibilitatea de a urmări împreună meciurile de la Cupa Mondială, alesul urmând să primească 100 de euro pe zi, dacă îi îndeplineşte toate condiţiile, informează Marca.
Tânăra, numită KK, locuieşte şi munceşte la Beijing şi a explicat, prin intermediul unei înregistrări video pe site-ul Ku6.com, toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul companion.

KK povesteşte despre pasiunea ei pentru fotbal şi cum se distrează observându-i pe "atleticii şi atractivii fotbalişti". Totuşi, ea spune că nu a reuşit deloc să înţeleagă jocul.
Pentru ea, "bărbatul trebuie să fie sportiv şi să înţeleagă fotbalul", iar alesul va trebui să o însoţească doar la meciurile pe care ea le alege şi să-i respecte preferinţele.
"Bărbatul trebuie să fie drăgăstos, amabil, cu calităţi de bucătar şi, evident, să spele vasele". Mai mult, KK spune că nu poate suporta mirosul de picioare murdare, astfel că alesul trebuie să se spele de două ori pe zi.
Presa chineză anunţă că toţi bărbaţii care acceptă condiţiile pot trimite un currículum şi fotografiile pe adresa de mail a tinerei KK.

 

 

Versiune mobil | completa