Operă de artă creată de jucătorii lui Arsenal cu ajutorul unor maşinuţe Citroen

Operă de artă creată de jucătorii lui Arsenal cu ajutorul unor maşinuţe Citroen

Jucatorii echipei de fotbal Arsenal Londra au creat o opera de arta folosind modele Citroën C4 radio-comandate in locul unor pensule.

Opera de arta, care reprezinta bucuria marcarii unui gol, a fost prezentata oficial la sediul clubului Arsenal Londra. Aceasta actiune face parte din campania "Be A Gooner. Be A Giver.", initiata de clubul londonez cu scopul de a strange fonduri pentru asociatia Centrepoint, care se ocupa de tinerii fara adoposturi. Opera de arta originala va fi scoasa la licitatie, luna viitoare, la balul anual de caritate organizat de clubul Arsenal.

Artistul Ian Cook a inceput sa picteze opera de arta in timpul meciului Arsenal - Fulham, in decembrie 2010, si a fost finalizata cu ajutorul jucatorilor Gael Clichy, Laurent Koscielny si Wojciech Szczesny, impreuna cu doi tineri care sunt sustinuti de fundatia Centrepoint. Este emotionant sa vezi creatia finala in poarta echipei. Creatia ei a durat peste 50 de ore. Sunt sigur ca toti jucatorii s-au distrat foarte tare jucandu-se cu modelele Citroën radio-comandate si ca sunt mandrii de opera de arata creata. Sper ca in urma licitatiei sa se stranga cat mai multi bani pentru Centrepoint", a spus Ian Cook.

Detalii, pe PRO SPORT

 

 

Versiune mobil | completa