Scandaluri sexuale în fotbal: orgii cu prostituate şi sex în locuri publice

Scandaluri sexuale în fotbal: orgii cu prostituate şi sex în locuri publice

Francezii de la revista So Foot au realizat un top 10 al celor mai tari scandaluri sexuale din fotbal. Travestitii lui Ronaldo si Terry si iubitele colegilor, sunt doar cateva dintre cele mai tari scandaluri sexuale din fotbal.

1. Travestitii lui Ronaldo

Ronaldo s-a distrat de minune in Rio de Janeiro acum doi ani. Brazilianul a vrut sa isi faca de cap cu o prostituata, insa a dat peste un travestit. Pentru a evita scandalul, Andre Luiz i-a cerut lui Ronaldo 30.000 de dolari.

"Ronaldo a recunoscut faptele, a spus ca a vrut sa se distreze, nu este o crima. Nu este o crima sa platesti pentru a avea relatii sexuale. Sunt sanse mari ca Ronaldo sa fi fost victima unui santaj", a adaugat comisarul care s-a ocupat de caz.

2. Terry si iubitele colegilor


Capitanul Angliei, John Terry a avut o aventura cu iubita coechipierului sau de la nationala, Wayne Bridge.

The Sun a scris in ianuarie ca Terry a avut o aventura cu modelul francez, in varsta de 28 de ani, Vanessa Perroncel.

Vanessa are un copil de 5 ani cu Wayne Bridge, de care s-a despartit in luna decembrie a anului trecut: "Sunt absolut socata, nu stiu daca sa rad sau plang", a spus modelul francez.

John Terry si Wayne Bridge au fost prieteni buni, pe vremea cand evoluau impreuna la Chelsea - Bridge s-a transferat la Manchester City in ianuarie 2009.

mai multe puteţi citi pe www.sport.ro

 

 

Versiune mobil | completa