Vizer l-a ofertat pe Jenei să antreneze FC Bihor

Vizer l-a ofertat pe Jenei să antreneze FC Bihor

Preluarea managementului FC Bihor a fost anunţată de Marius Vizer luni, la Oradea, în cadrul unei conferinţe de presă prilejuită de o dezbatere publică pe marginea situaţiei şi perspectivelor fotbalului local. La eveniment au luat parte atât oameni de sport, cât şi suporteri şi personalităţi ca Emeric Ienei sau Florentin Marinescu.

Vizer nu s-a referit concret la termenii financiari ai înţelegerii şi nici cine va fi în stafful tehnic al echipei, spunând că acesta va fi cumunicat înaintea reunirii lotului, programată pe 5 iulie. Totuşi, el a anunţat doar numele lui Forentin Marinescu, preşedinte al Federaţiei Române de Arte Marţiale, ca viitor manager general al cubului, şi apoi i-a lansat public invitaţia de a fi antrenor al echipei selecţionerului Emeric Ienei. "Vă aştept cu răspunsul până la sfârşitul săptămânii", a spus Vizer.

El a precizat că pentru funcţia de antrenor sunt vizate nume celebre precum Mario Basler, Dario Bonetti sau Stephane Chapuisat, dar a afirmat că "domnul Ienei are prioritate în faţa tuturor". Ienei a mulţumit pentru invitaţie, dar a spus că pentru el "este deja o provocare prea mare" să fie antrenor. Totuşi, el a spus că, dacă va fi nevoie, va sta la dispoziţia echipei "ca sfătuitor, dacă e nevoie de mine, ziua, noaptea, mă poate suna oricine are nevoie de sfaturile mele".

Vezi cu cine face echipă şi câţi bani vrea să investească Vizer în echipă, aici

 
Tag-uri:
vizer
,jenei
,liberty

 

Versiune mobil | completa