O universitară din Oradea s-a sinucis fiindcă a pierdut trei sarcini

O universitară din Oradea s-a sinucis fiindcă a pierdut trei sarcini

Potrivit reporterilor Pro TV Oradea, tânăra asistentă universitară Corina Matei, în vârstă de 30 de ani, avea o viaţă aproape împlinită: o relaţie foarte bună cu soţul ei, o situaţie financiară liniştitoare şi o carieră apreciată. Singura nemulţumire din viaţa ei era lipsa copiilor, dar nimeni nu îşi imagina că aceasta o va împinge la sinucidere.

 

Trupul neînsufleţit i-a fost găsit chiar de soţ, la întoarcerea dintr-o delegaţie, joi seară. Vecinii spun că tânăra se spânzurase de un dulap de lângă uşa de intrare în apartament, iar alături lăsase un bileţel de adio, prin care îşi cerea iertare părinţilor şi soţului pentru ultimul ei gest. “Spunea că o să-i iubească pe toţi şi dincolo de mormânt, iar pe verso era un rând şocant: “Ştiu că sunt o laşă””, a povestit unul dintre vecini, Emilian Tarcău prieten cu familia Matei şi fost coleg de facultate al Corinei.

 

Omul afirmă că tânăra a pierdut trei sarcini, iar această tristeţe îi devenise o povară tot mai grea. “O măcina lucrul ăsta, că a pierdut trei copii, n-a dus sarcina decât patru sau şase luni de fiecare dată…”, a declarat bărbatul.

 

Soţul tinerei este încă în stare de şoc.

 

 

Versiune mobil | completa