Angajaţii Poştei Române au "sărbătorit" pierderile de 29 de milioane de euro. Au închiriat 120 de camere la munte şi au organizat "Miss Poşta" - video

Angajaţii Poştei Române au "sărbătorit" pierderile de 29 de milioane de euro. Au închiriat 120 de camere la munte şi au organizat "Miss Poşta" - video

Şefii şi sindicaliştii de la Poşta Română au petrecut un weekend de pomină la munte, deşi compania a înregistrat anul trecut pierderi de 29 de milioane de euro.

Mai-marii Poştei au închiriat, de vineri până duminică, 120 de camere într-un complex din Cheile Grădiştei (judeţul Braşov).

Încercând să ascundă petrecerea-monstru de ochii lumii, evenimentul a fost organizat sub paravanul "Marşului Poştaşilor", un concurs care ar avea ca scop alegerea celor mai buni factori poştali din ţară.

Cele 2.000 de disponibilizări din ultima vreme au fost, parcă, uitate, iar angajaţii instituţiei au organizat chiar şi un concurs de "Miss şi Mister Poşta Română".

În plus, liderii de sindicat au cotizat cu bani pentru petrecere. Bugetul evenimentului nu poate fi estimat, dar cu siguranţă nu poate fi nici explicat.

Noi petrecem, bulgarii scriu că ne "desfiinţăm"

Ironia sorţii face ca, tocmai astăzi, ştirea despre problemele de la Poşta Română să ajungă în presa internaţională.

Bulgarii de la Publics.bg scriu că instituţia va începe un "amplu proces de restructurare, care va dura câteva luni" şi în urma cărora se speră economisirea a 50 de milioane de lei.

Tăierile includ "dizolvarea a şapte filiale, 146 de posturi de conducere şi 454 de posturi de adjuncţi", notează sursa.

 

 

Versiune mobil | completa