Arad: Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă. Prima ipoteză - crimă urmată de sinucidere

de Pacala Dana - Mediafax, Marian Buga - Mediafax

Arad: Soţ şi soţie, găsiţi morţi în casă. Prima ipoteză - crimă urmată de sinucidere

Doi soţi din comuna arădeană Vinga au fost găsiţi morţi, joi, în locuinţa lor, într-o baltă de sânge, iar anchetatorii spun că primele informaţii arată că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere.

Potrivit primelor informaţii oferite de anchetatori, cei doi soţi, bărbatul având 42 de ani, iar femeia 36 de ani, locuiau împreună cu mama bărbatului, iar joi dimineaţă între ei ar fi avut loc o ceartă.

Înainte de ora 8.00, soţii şi-au trimis la şcoală cei doi copii, unul de clasa a IX-a, iar al doilea de clasa a X-a, după care s-ar fi retras în camera lor. Mama bărbatului ar fi auzit la un moment dat că acesta ţipă "Mamă, ce am făcut?", iar câteva minute mai târziu a intrat în cameră şi i-a găsit morţi pe cei doi.

"Se pare că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere, pe fondul geloziei", a declarat procurorul de caz Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad.

Localnicii afirmă că bărbatul îi reproşa soţiei că a lipsit câteva nopţi de acasă, ea lucrând la o fabrică din municipiul Arad şi motivând astfel că doarme la o colegă.

Ambele cadavre erau căzute pe pat, într-o baltă de sânge, iar anchetatorii au constatat că femeia era înjunghiată în abdomen şi avea gâtul tăiat, iar bărbatul avea gâtul tăiat.

Cercetările la faţa locului se desfăşoară în continuare, criminaliştii prelevând probe, iar cadavrele urmează să fie preluate de medicii legişti pentru a stabili exact cauzele deceselor.

 
Tag-uri:
soţi
,anchetă
,deces

 

Versiune mobil | completa